Η θερμοκρασία έχει πέσει, ο ουρανός έχει συννεφιάσει, τα πρωτοβρόχια έκανα την εμφάνισή τους. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου είναι προ των πυλών. Αν θέλετε να υποδεχθείτε τη νέα εποχή του χρόνου που μόλις μπήκε με μια ενδιαφέρουσα έξοδο, με φόντο την Ακρόπολη, τότε σας έχουμε μια πρόταση!
Αυτήν την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου, έρχεται στο The Zillers ένας κορυφαίος σεφ, ισπανικής καταγωγής, που ηγείται του τριάστερου εστιατορίου «Amador» στη Βιέννη. Ο Juan Amador θα συμπράξει με τον σεφ του The Zillers Παύλο Κυριάκη, σε ένα μενού four hands. Ο σεφ θα παρουσιάσει signature – πιάτα ενδεικτικά της γαστρονομικής του προσωπικότητας και πορείας. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν ένα μενού 8 σταδίων, με πιάτα όπως η καραβίδα σε ζεστή και κρύα εκδοχή με καφίρ λάιμ και μοβ καρότο, αλλά και τα στρείδια με χαβιάρι σε «παγωμένη» beurre blanc. Το πιο χαρακτηριστικό πιάτο του Juan Amador είναι το περιστέρι με μάνγκο και κάρι.
Οι θέσεις για τη συγκεκριμένη βραδιά είναι περιορισμένες, οπότε αν σας ενδιαφέρει, σπεύσατε να κλείσετε!
info
Μενού 8 σταδίων: 110 ευρώ/ άτομο, χωρίς κρασί
The Zillers, Μητροπόλεως 54, Αθήνα, τηλ. 210 3222277, https://thezillersathenshotel.com/
Δείτε επίσης:
Ο σεφ Παύλος Κυριάκης αναλαμβάνει το «The Zillers»
Ο Παύλος Κυριάκης υποδέχεται τον Alex Dilling στο «The Zillers»
Η Αθήνα από ψηλά: 6 ταράτσες για το καλοκαίρι