Το ετήσιο συνέδριο επιστρέφει στην ισπανική πρωτεύουσα για 18η χρονιά από τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου με θέμα «Ουσιαστική Κουζίνα: Συνείδηση και απλότητα».

Το συνέδριο, που εστιάζει στο μέλλον της γαστρονομίας, φέτος θα δώσει βάση στη σχέση του λεγόμενου «Νευρομάρκετινγκ» (τεχνική προβολής επιχειρήσεων) και της υψηλής εστίασης, την τεχνική της ωρίμασης ψαριών, την ενημέρωση των επαγγελματιών αναφορικά με τα αλλεργιογόνα και τις διατροφικές δυσανεξίες, την ηθική στη γαστρονομία και την υπευθυνότητα των επαγγελματιών απέναντι στο περιβάλλον.

Το line up των φετινών ομιλητών είναι όπως κάθε χρονιά εντυπωσιακό και περιλαμβάνει ονόματα όπως Koji Kimura (Sushi Kimura, Τόκιο), Isabella Potí (Ristorante Bros’, Λέτσε), Ivan και Sergey Berezutsky (Twins Garden, Μόσχα), Ángel León (Aponiente), Niko Romito (Reale), Andoni Aduriz (Mugaritz), Josean Alija (Nerua Guggenheim), Albert Adrià (Enigma) και Pedro Sánchez (Bagá).

info
madridfusion.net/en/congress/program

Το άρθρο της εβδομάδας