Τι θα λέγατε να δοκιμάζετε πολύχρωμα ζυμαρικά; Ο David Rivillo δημιουργεί τα πιο όμορφα ζυμαρικά, που μοιάζουν σαν έργα τέχνης. Αυτά τα μακαρόνια είναι τόσο όμορφα, που θα το σκεφτείτε δεύτερη φορά πριν τα φάτε. Ακριβώς για αυτό ο David Rivillo έχει φτάσει σχεδόν 40.000 ακόλουθους στο Instagram!

 

@david_rivillo Crazy pasta #tooprettytoeat #fooddesigner #crazyfood #artofcooking #cookart #fooddesigner #pastaday #pastamaker #lovepasta #fooddesign#foodartist #arti ♬ BOOM – Tiesto


«Αν και τρώω ζυμαρικά όλη μου τη ζωή, άρχισα να ασχολούμαι με τα φρέσκα ζυμαρικά το 2016 όταν ξεκίνησα σπουδές μαγειρικής στο Porto Allegre. Από τότε, πήρα την πρώτη μου μηχανή ζυμαρικών και δεν αγόρασα ποτέ ξανά ζυμαρικά από το σούπερ μάρκετ». Στη συνέχεια τόνισε: «Όλα ξεκίνησαν το 2019. Πειραματιζόμουν ήδη καιρό με τα χρώματα στα ζυμαρικά όταν έκανα το πρώτο μου σχέδιο για να τιμήσω τον Carlos Cruz Diez. Είναι ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης και μάλιστα έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Αναπαρήγαγα το Cromointerferencia de color aditivo, ένα έργο που δημιούργησε για το Διεθνές Αεροδρόμιο Simón Bolívar, ένα από τα πιο σημαντικά έργα τέχνης στη Βενεζουέλα. Από τότε, συνεχώς επινοώ διαφορετικά σχέδια και μοτίβα».

 

 

Όταν ρωτήθηκε για τις εμπνεύσεις του, ο Ντέιβιντ απάντησε: «Η έμπνευσή μου έρχεται από παντού. Από τη φύση, από οποιοδήποτε έργο τέχνης, από την αρχιτεκτονική, από τα υφάσματα και από τα σχέδια μόδας. Σκέφτομαι συνεχώς να κάνω οποιοδήποτε σχέδιο που φαίνεται ενδιαφέρον στα ζυμαρικά. Πριν από την πανδημία το 2019, είχα κάποιες ιδέες στο μυαλό μου και έκανα μερικά μικρά πράγματα, αλλά δεν είχα τον χρόνο να αναπτύξω αυτές τις ιδέες εξ ολοκλήρου λόγω της δουλειάς μου. Τότε ακριβώς στην πανδημία, σε όλο το lockdown, όταν όλα άρχισαν να απογειώνονται».

Δείτε επίσης:
Τα viral μπισκότα του TikTok με τα 14 εκατ. views

Το τεράστιο «σοκολατάκι» που έγινε viral

Viral: Πώς να φτιάξεις πρωινό σε χρόνο dt