Λαχτάρησες μια μακαρονάδα αλλά δεν έχεις χρόνο και όρεξη για πολλά -πολλά; Τι καλύτερο από μια πέστο που θα φτιάξεις στο πι και φι; Όχι, πες τι;
Υλικά
2 κούπες φύλλα βασιλικού
μισή κούπα φιστίκια Αιγίνης χωρίς το κελυφος
1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
1/3 κούπας ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
1κ/σ χυμό λεμονιού
2 σκελίδες σκόρδου
Διαδικασία
Βάζουμε όλα τα συστατικά στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια παχύρευστη σάλτσα. Απλώνουμε σε pasta της αρεσκείας μας. Τρίβουμε παρμεζάνα. Απολαμβάνουμε.
Το άρθρο της εβδομάδας
![Summer,Salad,Of,Watermelon,,Feta,Cheese,And,Fresh,Mint,Leaves](https://cantina.protothema.gr/wp-content/uploads/2024/07/karpouzi-feta-anoigma.jpg)