Στο Χαλάνδρι, το Le Pavillon Athens με την καταπράσινη, φιλόξενη αυλή, ανοίγει τις πόρτες του στις 30/6 για τα οινικά ραντεβού που μας κλείνει, ώστε να γνωρίσουμε εμβληματικά κρασιά και να γευτούμε ένα ταιριαστό με τις οινικές αυτές επιλογές μενού, το οποίο είναι δημιουργία του Γάλλου σεφ Jean-Charles Metayer.

Τα Wine Rendezvous ξεκινούν με τα κρασιά του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη. Το μενού που θα συνοδέψει αυτά τα κρασιά δίνει έμφαση στα θαλασσινά και το ψάρι, όπως συνηθίζει το μενού του Le Pavillon Athens .

Αναλυτικά το μενού

-Amuse Bouche

-Αχινός και αβοκάντο σε ραβιόλι λαχανικών, Domaine Costa Lazaridi Merlot Rosé

-Καλαμάρι, σε κρύο κονσομέ με χέλι & σέλινο, Amethystos Fumé

-Λαβράκι σε brioche χαμομήλι, παστινάκι, λεμόνι & λάδι εστραγκόν, Château Julia Assyrtiko

-Ψητό Καλκάνι με σως κόκκινου κρασιού Amethystos cava, προσούτο & Μπρόκολο, Amethystos Cava

-Καραμελωμένος ανανάς, πραλίνα φουντουκιού και παγωτό gianduja, Methexis Cigar

Τιμή κατ’άτομο: 65€
Κρατήσεις: 2106815774

Περικλέους 31, Χαλάνδρι

Δείτε επίσης:

Le Pavillon: Το νέο εστιατόριο του Jean-Charles Metayer στην Αθήνα

Le Pavillon: Ανοίγει το νέο εστιατόριο του σεφ Jean-Charles Métayer

Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη: Η νέα γενιά

Το άρθρο της εβδομάδας