Το Casa Cacao, που σημαίνει το «σπίτι με σοκολατάκια», είναι ένα ανατρεπτικό boutique ξενοδοχείο στη Χιρόνα της Ισπανίας.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο πέντε ορόφων στο κέντρο της Χιρόνα και διαθέτει 15 πολυτελείς κλίνες. Στο ισόγειο βρίσκεται και ένα εργαστήριο σοκολάτας, στο οποίο μπορεί κανείς να δοκιμάσει τα πάντα γύρω από τη σοκολάτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hotel Casa Cacao (@hotelcasacacaogirona) στις

Το concept του «bean-to-bar» όπως ονομάζεται διαθέτει έξι προϊόντα σοκολάτας με βάση το γάλα (τρία με αγελαδινό γάλα, δύο με πρόβειο γάλα και ένα με κατσικίσιο γάλα) και δύο ειδικά προϊόντα σοκολάτας – ένα φτιαγμένο από κόκκους κακάο με ουίσκι Macallan Double Cask και ένα άλλο με μανταρίνι και γλυκόριζα. Ο ιδιοκτήτης Τζόρντι Ρόκα δήλωσε στο CNBC: «Εισάγουμε κακάο απευθείας από αγρότες και κοινότητες έξι διαφορετικών προελεύσεων». Ορισμένες από αυτές τις κοινότητες είναι οι ιθαγενείς Awajún στο Περού, η κοινότητα Arhuaco στην Κολομβία και η διάσημη φάρμα Hacienda Cacao Caribe στη Βενεζουέλα.

info
casacacaogirona.com/en/

Δείτε επίσης:
Εργοστάσιο σοκολάτας τύπου Γουίλι Γουόνκα ανοίγει στην Ολλανδία

Ξενοδοχείο με κεντρικό θέμα το τυρί ανοίγει στο Λονδίνο

Ανακαλύψαμε ξενοδοχείο με Bloody Mary bar και 48.000 διαφορετικούς συνδυασμούς!

Το άρθρο της εβδομάδας