Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
35'
Μύδια αχνιστά με ξύσμα λεμονιού
40'
Μύδια με κουκουνάρια, σταφίδες και ρύζι
15'
Καναπέ γαρίδας με μπρικ και πικάντικη μαγιονέζα
45'
Αχνιστό ψάρι με παντζαροσκορδαλιά
0'
Καλαμαράκια με μυρωδικά και τσίλι
10'
Ντιπάκι με σαρδέλες του κουτιού
35'
Σαρδέλες γεμιστές ψημένες σε αμπελόφυλλα
Οι γεμιστές σαρδέλες εδώ γίνονται ο τέλειος μεζές για το
ούζο
και όχι μόνο.
35'
Ψητός σολομός με γιαούρτι
30'
Γαλέος αχνιστός
20'
Πικάντικες γαρίδες με τουρσί σε λάδι πάπρικας
30'
Σκουμπρί ημίπαστο
40'
Γαλέος τας κεμπάπ
40'
Ρέγγα γιαχνί με χόρτα
30'
Λαβράκι με κρέμα λεμονιού
35'
Καλαμαράκια ουζάτα με αρωματικά και κάππαρη
Περισσοτερες συνταγες