Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
1:30'
Ψητές πατάτες γεμιστές με χταπόδι κρασάτο
45'
Πικάντικο σαγανάκι γαρίδας
30'
Μύδια μαρινιέρ
60'
Μύδια γεμιστά (ντολμά)
50'
Μύδια αχνιστά με ρετσίνα, σκόρδο και δεντρολίβανο
45'
Καλαμαράκια γεμιστά με αρωματικά
2:0'
Χταπόδι με ελιές
Μεζές εκλεκτός για ούζο
που, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μπορεί να σερβιριστεί και ως κρύο πιάτο.
2:0'
Χταπόδι κρασάτο
Πισω