Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΕΙΔΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
ΦΟΥΡΝΟΥ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
60'
Bagels σπανακιού γεμιστά με σολομό και αβοκάντο
45'
Ψητός μπακαλιάρος σε πίτα για σουβλάκι
0'
Πιτόγυρο μπακαλιάρου
35'
Τραγανές ψαροκροκέτες με σάλτσα ταρτάρ
1:20'
Παστός μπακαλιάρος με κοκκάρια στο χαρτί
50'
Μπρουσκέτα με ψητή πιπεριά και καπνιστό σκουμπρί
35'
Σαρδέλες γεμιστές ψημένες σε αμπελόφυλλα
Οι γεμιστές σαρδέλες εδώ γίνονται ο τέλειος μεζές για το
ούζο
και όχι μόνο.
1:35'
Χταπόδι μαγειρεμένο με 2 τρόπους και ελιές τηγανητές
2:15'
Χταπόδι στη λαδόκολλα με δάφνη και πράσινες ελιές
1:5'
Σαρδέλες στο φούρνο με κολοκυθάκια, ντομάτα και ούζο
1:15'
Γαρίδες σαγανάκι στο φούρνο
45'
Burger μπακαλιάρου
40'
Μπιφτέκια σολομού
45'
Γλώσσα φιλέτο με ουζάτη γέμιση γαρίδας
37'
Γαρίδες σε αμπελόφυλλα
Περισσοτερες συνταγες